Om Lundegaardens hudpleje 

Det hele begyndte-  I julen 2014, ønskede min ældste datter Iben at lave en helt særlig gave til sine bedsteforældre. Hun ville gerne prøve at lave sæbe og jeg trådte til som hjælpende hånd. 

Til at starte med forsøgte vi os med indkøbt " smelt og hæld " sæbe, men efterhånden fik jeg modet til at fremstille min helt egen sæbe fra bunden af. En af årsagerne var blandt andet, at jeg dermed vidste med 100 % sikkerhed, hvilke ingredienser min sæbe indeholdte. Efter rigtig mange forsøg og prøver uddelt til familie og venner var sæben klar, og Lundegaardens hudpleje var igang  :)

Hudpleje med grøn energi - Lundegaardens hudpleje er opkaldt efter vores hjem Lundegaarden på Sejerø. Gården, som er en slægtsgård, har været i familiens eje i mere end 100 år.  På Lundegaarden laves hudplejen med grøn energi, fra vores to hustandsvindmøller og solpanel. Det giver en fantastisk god følelse, når solen skinner og møllerne snurre. Vi er 100 % dækket med grøn energi året rundt ! 

Skadeligt kemi NEJ TAK ! - Det er meget vigtigt for mig, at min hudpleje er så økologisk, ren og kemi-fri som muligt ! Det er meget overraskende, at der tilsættes skadelige kemikalier i den hudpleje vi smører på huden, ja selv i tandpasta ! Min vision er at fremstille et mere enkelt, naturligt og rent produkt !   

Følg med på min facebook side og få nyheder om nye produkter og meget mere - https://www.facebook.com/lundegaardens/

NYT NYT  ; Nu er vi gået igang med at istandsætte vores gamle malkerum. Dette skal udgøre det nye sæbe-værksted, så ikke hele køkkenet skal være invaderet :) ( hvilket manden i huset til tider er liiiidet træt af :D )  Vi glæder os meget til at det står færdigt i løbet af sommeren, og vil jævnligt dele billeder, så i kan følge med i istandsættelsen ;) 

 Med venlig hilsen 

Helle Nørrevang

                                 Indehaver  af Lundegaardens Hudpleje

Lundegaarden på Sejerø