Shampoo

2017-03-18

Shampoo 

- Fri for SLS/SLES sulfat og Parabener 

MIDLERTIDIG UDGÅET - På Lundegaarden fremstiller vi shampoo, der er helt fri for skadelige parabener, sulfat og farvestoffer. Visionen er at vi mener at man sagtens kan fremstille en shampoo uden de skadelige skumfremkaldere, der er med til at affedte og ødelægge håret naturlige balance. 

Shampoo findes i følgende varianter ;

Lavndel & Rosmarin - Rig på plejende økologiske olier, der tilfører håret vitaminer. Især god til det lidt tynde hår, som trænger til fylde. Har en frisk urteduft.

Rose & Geranium - Tilsat en skøn økologisk geraniumolie, der virker tagl-regulerende, samt rosenekstrakt. God til hår der har tendens til at fedte. Har en mild feminin duft.

Havtorn & Citrus - Frisk shampoo med økologiske citrusolier. Rig på c-vitaminer, der støtter kollagen udviklingen i håret og fremmer væksten. Tilsat en skøn plejende havtornolie. Til alle hårtyper.

Sensitiv - Shampoo uden duft. Til den ekstra følsomme hovedbund. God til hår med tendens til skæl. Kan anvendes af alle hårtyper.

Indhold i shampoo

Vi samarbejder med en sæbeproducent i England, som har mange års erfaring i at fremstille shampoobaser,  uden skadelige sulfater. Vi har nøje udvalgt vores shampoobase, der er en mild, certificeret , gennemtjekket og økologisk base, med et økologisk indhold på minimum 73,21 %.  I denne base tilsætter vi vores håndlavede ekstrakter, økologisk æstriske olier og plejende ingredienser, hvilket gør produkter til vores egen unikke shampoo. Vi ved med 100% sikkerhed hvilke ingredienser der er anvendt i vores shampoo.

Ingredienser ; Vand, Sodium Coco-Sulphate ( udvundet af kokosnød, ikke skadelig sulfat ), Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glycerin *, Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Aloe barbadensis Leaf Juice Powder*, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Citric Acid, Levulinic Acid,  Sodium Levulinate, Sodium Phytate, Sodium Benzoate - Deri tilsat diverse ekstrakter, plejende olier , æteriske olier m.m.   * økologisk

" LIDT " om SLS - SLS ( sodium lauryl sulfat ), er en af de skrappeste sulfater. Det er et produkt udvundet af kokosnød, der under fremstillingsprocessen tilsættes giftige biprodukter. SLS bliver blandt andet brugt til at vaske værkstedsgulve rent for olie, da der er stærkt fedtopløsende ! Dette stof bliver tilsat shampoo, sæbe ja selv tandpasta hos flere producenter. Hvorfor ? Det er billigt fyldstof, det laver et flot skum, det affedter håret så det bliver helt blankt og glat ! Er det ikke godt ? Nej. Ved længere tids brug af stærk sulfat shampoo ( sls / sles ), bliver håret tyndere og pårøst, da den naturlige olie fra hovedbunden vaskes væk. Denne naturlige olie giver håret næring, og holder håret blødt og stærkt så det ikke knækker.  -" Desuden har forskere undersøgt at sulfat forurener vores grundvand. Det er giftigt for fisk og andre vandlevende dyr og har potentiale for bioakkumulering (hvilket betyder at det ophobes i organer fisk.) Producenter af SLS bønfaldt at have SLS opført som et godkendt pesticid til økologisk landbrug i USA. Ansøgningen blev afvist på grund af dets forurenende egenskaber og mulige miljøskader".  information indhentet fra. kemifrilivsstil.dk

Derfor er der ingen skadelige sulfater i vores Shampoo !

Læs om SLS her ; https://kemifri.wordpress.com/2012/05/14/sls-fri-shampoo-og-saeber/

Vask hår med god samvittighed, god mod dig god mod naturen.